Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: d76ad5
Zakelijk

‘Leven in je eigen huis als op een vakantiepark’

  Zakelijk

Uden - Vrolijk rijden de medewerkers van Tijdwinners in hun 'tijdmachine' door Uden en omgeving. Op weg om klanten blij te maken met verse boodschappen, een schoon huis, een bijgeharkte tuin of een gezellig uurtje winkelen.

Steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk het leven is met de hulp van Tijdwinners. "Je leeft alsof je altijd op vakantie bent", vertellen Ronald en Marjolijn. "Met Tijdwinners kun je de rompslomp achter je laten. Wij nemen dingen uit handen die je eigenlijk zelf kúnt, maar waar je geen zin, tijd of prioriteit voor hebt."

Een 'gemaksdienst' zo kun je Tijdwinners ook omschrijven. "Dat kun je héél breed zien", vertelt Ronald.  "We nemen huishoudelijke taken over zoals schoonmaken, tuinonderhoud, strijken, maar ook wandelen met de hond, boodschappen doen voor de klant en zélfs een praatje. Er zijn klanten die het fantastisch vinden als onze mensen komen en een half uur met ze koffie of theeleuten. Die kijken ook uit naar onze mensen voor de gezelligheid."

Drukke baan
Tijdwinners is er ook voor 'de tweeverdieners'. We winnen tijd voor deze mensen met een drukke baan. We zijn dan 'sleuteldrager' en als de mensen 's avonds thuiskomen, hoeven ze niet nog eens aan het huishouden te beginnen. Dat is al gedaan! Het is al aan kant!"
Ook zijn er kinderen die tijd voor hun ouders kopen. "Kinderen die zelf al niet zo veel tijd hebben en zeggen: 'als we met onze ouders bezig zijn, willen we de leuke dingen doen en niet bijvoorbeeld die schoonmaakklussen, dus als je dat kunt uitbesteden, dan doen we dat toch!'"

Shoppen
Tijdwinners is niet alleen rond het huis of in de tuin actief. "Mensen die slecht ter been zijn, kunnen we met onze voertuigen ophalen tot bij hun voordeur", vertelt Ronald. "We kunnen ze recht voor de winkeldeur afzetten, want we kunnen met deze voertuigen het winkelcentrum binnenrijden."
Deze zogenaamde 'tijdmachines' zijn natuurlijk ook handig voor de medewerkers zélf. "Onze mensen hebben dan de keuze om niet door weer en wind te fietsen. Het is een klimaatvriendelijk voertuig en je kunt overal parkeren."

Persoonlijke band
De voertuigen maken Tijdwinners extra leuk, maar ook heel bijzonder is de persoonlijke band die medewerkers opbouwen met de klanten. "Je bent vaak een maatje en dat zorgt voor nieuwe ervaringen", vertelt Marjolijn die veel voorbeelden heeft. "Zoals die medewerker die schoonmaakt bij een klant die ook een showroom naast het huis heeft. Ze kwam daar op een dag aan en ze hoefde niet te poetsen. Ze mocht gastvrouw zijn in de showroom, want er kwamen die dag honderd gasten. Het contact tussen de klant en de medewerker is zo goed, dat ze elkaar goed kunnen inschatten. Het was dan ook een aangename verrassing voor onze medewerker."

Bijzondere klusjes
Er was ook een medewerker die met haar tijdmachine langs een weiland reed waar de paarden schrokken en ontsnapten. "De eigenares was in rep en roer, maar ook heel dankbaar, want onze medewerker hielp mee met het vangen van de paarden", vertelt Marjolijn. "En er was ook een klant die in een gesprek met onze medewerker erachter kwam dat zij als hobby 'meubels pimpen' had. En nu heeft onze medewerker de eethoek van de klant helemaal opgeknapt."
 

Afwisseling
Het tekent de diversiteit van het werken bij Tijdwinners. "We zijn niet gebonden aan één taak", weet Ronald. "We zijn er niet zozeer enkel om te poetsen of om die kraan te repareren. We zijn er om jou blij te maken en als dat kan door jouw meubelset op te knappen, door een praatje te maken of door je hond uit te laten, dan is dat de manier. We zorgen ook voor een schoon en opgeruimd huis, maar een schoonmaakbedrijf zijn we niet.  We zijn een comfortdienst voor mensen alsof ze op een vakantiepark wonen. Als hun kraan lekt, bellen ze de receptie en ze maken zich er niet meer druk over. Want binnen 'no time' komt er een conciërge naar je toe gereden. Bouwen of verbouwen, doen we niet, maar een piepende deur, een schilderij ophangen, een lekkende kraan, dat wel. 'Kunnen jullie elke week de bedden verschonen? 'Prima! We kunnen zelfs de was meenemen, net als op een vakantiepark. Een nieuwe lakenset, schone handdoeken, wij zorgen voor blijheid. Mensen op een vakantiepark zijn altijd blij."
Marjolijn denkt bij Tijdwinners zelfs aan het gevoel dat een kraamhulp bij je oproept. "Er wordt gepoetst, je potje wordt gekookt, je ligt in je bed en je ruikt het al: Hmm, da's fijn!"

Medewerkers gezocht
Om alle klanten blij te kunnen maken, is Tijdwinners op zoek naar vrolijke medewerkers die trots zijn op wat ze doen en van aanpakken weten. "Je gaat 100 procent voor de glimlach van de klant!", en wat betreft het aantal uren en de werktijden is Tijdwinners héél flexibel. "Vaders die eerst de kinderen naar school willen brengen, prima! Vrouwen die zeggen: 'Ik wil nog wel even vier uurtjes in de week bijklussen, dat kan bij ons. In het wit! Zodat de sociale zekerheid ook goed is geregeld"

Kijk voor alle informatie op www.tijdwinners.nl

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>