Logo mooiuden.nl
Dirk Broekhaus van Foto de Vakman  wint de Ondernemerspluim 2017 van Uden  | Fotonummer: e4379d
Dirk Broekhaus van Foto de Vakman wint de Ondernemerspluim 2017 van Uden (Foto's: Henk Lunenburg)
FOTO'S Zakelijk

Ondernemerspluimen uitgereikt tijdens spectaculair businessevent!

  Zakelijk

Volkel - Het businessevent Elements of Wonder is vanavond op recreatiepark Hemelrijk op spectaculaire wijze van start gegaan. In een volle en sfeervol aangeklede tent, met meer dan zevenhonderd gasten, wist gastheer Frank Lammers gelijk een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. Na een warm welkom en een enerverende openingsact, volgde zojuist de uitreiking van de Ondernemerspluimen. De grote winnaars: Wouters Odiliapeel, Foto de Vakman en De Groot Hoveniers.  

Voorafgaand aan de Ondernemerspluimen werd de Verbindingspluim uitgereikt. Marnix Bakermans, burgemeester van de gemeente Landerd, overhandigde deze aan Alfred van Meegen, die zich stevig heeft ingespannen om de brug te slaan tussen het businessevent in Uden en de Landerdse ondernemersgemeenschap. 

Wouters Odiliapeel
De Ondernemerspluim van Odiliapeel ging naar Chris en Els Wouters van Wouters Odiliapeel. Samen runnen ze zes bedrijven in onder meer grondverzet, bronbemaling en bodem- en asbestsanering. Een bijzondere tak van sport is het verwerken van afvalstoffen naar een duurzame bouwstof volgens geheel eigen concept. De organisatie roemde de vooruitziende blik en aanpakkersmentaliteit van Chris en Els Wouters, maar ook hun bijzondere inzet voor het verenigingsleven in het dorp. 

Foto de Vakman in Uden
De tweede ondernemer die vol trots de pluim in ontvangst nam, was Dirk Broekhaus van Foto de Vakman in Uden. Waar veel winkeliers in zwaar weer zitten door de alsmaar toenemende internetverkoop, is Broekhaus erin geslaagd om de zogeheten clicks en bricks – online en offline verkoop – op succesvolle wijze te combineren. Op het gebied van fotomaterialen is zijn webshop een van de grootste in Nederland. Een sterk staaltje ondernemerschap en inventiviteit, zo luidde het commentaar. 

De Groot Hoveniers, Volkel
Blij en verrast waren ook Martijn en Edwin de Groot van De Groot Hoveniers. Dit Volkelse bedrijf biedt al vijftien jaar totaalconcepten voor tuinen en onderscheidt zich daarbij door de aandacht voor beleving, die onder meer tot uiting komt in het eigen belevingscentrum. Bij de uitreiking van de pluim was er veel lof voor de duidelijke strategische keuzes van Martijn en Edwin. Keuzes die het familiebedrijf veel succes en ook prijzen opleverden. Zo won De Groot Hoveniers dit jaar al de Publieksprijs voor Tuin van het Jaar. 

Feest!
Na het officiële gedeelte begaven alle ondernemers zich naar een andere tent, waar het feest losbarstte onder de klanken van een band en DJ. Later vanavond volgt nog een surprise act van een landelijk bekende artiest. 

Elements of Wonder is het businessevent van de gemeente Uden, dat elke twee jaar plaatsvindt op een bijzondere locatie in Uden, Volkel of Odiliapeel. Voor het eerst in de historie zijn dit jaar meer dan 700 tickets verkocht.

Komende woensdag lees je in DeMooiUdenKrant meer over het businessevent met daarin uitgebreide aandacht voor de winnaars van de Ondernemerspluimen. Wil je op deze pagina's adverteren of de winnaars feliciteren? Neem dan voor meer informatie contact op met verkoop@demooiudenkrant.nl of bel naar (0413) 245933.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>