Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: b56365
Foto: DeMooiUdenKrant
foto's Fotoseries

Restaurant OONIVOO hoofdsponsor HCU Dames 1

  Sport

Uden - Vol trots maakte HCU op woensdag 4 juli voor Dames 1 de nieuwe hoofdsponsor bekend. Vanaf seizoen 2018-2019 zal het 1e damesteam schitteren in een outfit gesponsord door niemand minder dan Restaurant Oonivoo!

Voor velen is dit fijne restaurant, gevestigd in het prachtige oude Raadhuis op de Udense markt, geen onbekende. Als geen ander weet Oonivoo de mooiste culinaire creaties te koppelen aan de lekkerste wijnen. Een echte aanrader!

Oonivoo heeft zich voor 2 jaar verbonden aan Dames 1 met een optie tot verlenging van nog eens 3 jaar. Fijne bijkomstigheid is dat in het Paviljoen ook de wijnen geschonken gaan worden van Oonivoo.

Volgens eigenaar Marco van Bergen van Oonivoo een goed huwelijk van mooie sport en hoogstaand culinair genieten. In de toekomst zullen de leden, ouders en sponsoren van HCU zeker meer gaan merken van deze betrokkenheid.

Voorzitter Han Gootzen geeft aan dat de club erg trots is op het feit dat wederom een hoogstaand bedrijf als Oonivoo zich verbonden heeft aan HCU. 

Naast de wijnen die vanaf het nieuwe seizoen al verkrijgbaar zullen zijn in het paviljoen, wordt het assortiment op termijn wellicht nog uitgebreid met gezonde kwaliteitsproducten uit de topkeuken van Oonivoo.
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>