Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: 5a9cfb
Foto: UDI'19
video Sport

Officiële aftrap 100 jaar UDI’19

  Sport

Uden - Vrijdag 11 mei was het zover de officiële aftrap van het jubileumjaar van UDI'19/CSU. Men kijkt met trots terug op een geslaagde avond!

Met maar liefst 200 aanwezigen was het een gezellige avond. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de grote inzet en betrokkenheid van de leden, de supportersclub en sponsoren die UDI een warm hart toedragen.

Om 19.00 uur trapte de presentator en trouw UDI'19 lid, Marco van Hooft het jubileumjaar af met mooie woorden over de afgelopen jaren van de club UDI'19. Aansluitend vulde Harold van Zutphen, algemeen bestuurslid en voorzitter jubileum commissie 100 jaar, zijn woorden aan met informatie over de geplande jubileumactiviteiten en de commissie 100 jaar.

Vervolgens vertelde Gert Dozeman, commissielid "Elftal van de Eeuw", vol enthousiasme over het formeren van het " Elftal van de Eeuw". Marco van Hooft onthulde iedere genomineerde keeper doormiddel van mooie anekdotes.

Om de aftrap compleet te maken nodigden Ben Tuithof, voorzitter algemeen bestuur UDI'19, de vier jarige UDI'19 leden uit om naar voren te komen, bestaande uit Christa van der Wijst, Jason Kleijnen, Jayden Maikoe en Levin van de Westering. De jarigen legden om beurten hun hand op de bal waarna de presentatie werd gestart en de aftelklok geactiveerd. Dit zorgde voor een heus kippenvel moment. Op de UDIwebsite en op al  schermen is nu zichtbaar hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog duurt voordat het 11 mei 2019 is en UDI'19 officieel 100 jaar is geworden. 

De avond werd verder vervolgd met een UDI'19 Pub Quiz. De "UDI'19 Pub Quiz trofee" werd gewonnen door het team "Vriendjes van de Quiz Master." En nee, het is geen 'doorgestoken kaart', ze hebben deze oprecht gewonnen!

UDI'19 kijkt in ieder geval terug op een geslaagde avond. Nu kan het aftellen beginnen en zullen er in het jubileumjaar nog diverse activiteiten gaan volgen.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>