Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: 767722
Foto: Henk Lunenburg
Fotoseries

UdenPlus trapt de verkiezingscampagne af met een K.U.S. van UdenPlus

  Politiek

Uden - Donderdagavond gaf Cees Keizer het startschot voor de verkiezingscampagne van UdenPlus voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Iedereen ontving een Klein Ujes Snúpke, als symbool van het lokale karakter van UdenPlus. Waarbij Cees Keizer, voorzitter van UdenPlus, bevestigde dat er geen betere plek is voor het startschot voor de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart dan hier op de markt en op de ijsbaan van Uden on ice.
  

Een van de programmapunten van UdenPlus is immers dat de Markt weer de ontmoetingsplaats van de Udense bevolking moet worden. En Uden dan uiteraard inclusief Volkel en Odiliapeel want UdenPlus spreekt zich nadrukkelijk uit voor één gemeente maar met erkenning van de eigen identiteit van de kerkdorpen.
  

Het beeld destijds van een klein groepje mensen om van Uden een leeftijdsvriendelijke gemeente te maken is inmiddels uitgegroeid tot een lokale politieke partij voor iedereen ongeacht leeftijd, politieke kleur, sociale achtergrond of religie.

In een leeftijdsvriendelijke gemeente voelen mensen, van jong tot oud, zich veilig zowel in het verkeer als in hun buurt. Een leeftijdsvriendelijke gemeente informeert haar burgers goed en communiceert met de burger op een wijze die voor iedereen te begrijpen is. Maatschappelijke instellingen, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen, verbreden de kennis van vrijwilligers en mantelzorgers en doen zo nodig dienst als achterwacht. Een leeftijdsvriendelijke gemeente gaat daarnaast uit van een ruim, divers, betaalbaar, duurzaam en geschikt woningaanbod voor haar burgers.

Tijdens een informele ceremonie overhandigde de voorzitter van UdenPlus de eerste verkiezingsflyer aan lijsttrekker Tinie Kardol met daarop belangrijke pluspunten van UdenPlus en wenste Tinie veel succes bij de komende verkiezingen.
  

Vervolgens complimenteerde Tinie in een korte toespraak degenen die al zo veel hebben gedaan voor UdenPlus. Hij is er van overtuigd dat de positieve boodschap van UdenPlus ruime steun krijgt van de kiezer in Uden, Volkel en Odiliapeel tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>