Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: 82cb3f
Archieffoto's 2016
Kunst en cultuur

Tweede editie nostalgische kermis in belevingstuin Sint Jan

  Cultuur

Uden - De Stichting Vrienden Sint Jan organiseert dit jaar voor de tweede keer een nostalgische kermis in de belevingstuin van Huize Sint Jan onder het motto 'jong ontmoet oud'. Het evenement vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei.

De kermis is voor iedereen toegankelijk. Bezoekers kunnen er komen via de hoofdingang van Sint Jan aan de Kerkstraat of achterom via de Odiliastraat. 
Het wordt een kermis voor jong en oud. Dus geen heftige attracties, maar gewoon een gezellige kermis voor de bewoners van de Sint Jan en ouders met kleine kinderen of opa's en oma's met hun kleinkinderen. 

Groep 1 t/m 4
De nostalgische kermis is dus vooral bedoeld voor kinderen uit de groepen 1 t/m 4 dus in de leeftijdscategorie t/m 7-8 jaar. De attracties zijn daar ook op afgestemd.
Op vrijdag is er een besloten ontvangst voor de leerlingen van diverse scholen die zich hebben aangemeld. Op zaterdag en zondag is de belevingstuin gratis toegankelijk van 14.00 tot 17.00 uur.

Attracties
Zo is er een zweefmolen, draaimolen, springkussens, eendjes vangen, blikwerpen, de heemkunde zorgt voor oud-hollandse spelen. En er is ook een clown. Er is ook een treintje die op vrijdag de kinderen van de scholen ophaalt en wegbrengt en op zaterdag en zondag ritjes door Uden maakt. Naast de gebruikelijke kermismuziek is er ook gezorgd voor (live) muziek voor jong en oud. 
Uiteraard zijn er ook versnaperingen (oliebollen/poffertjes/ranja). Bezoekers van 'buiten' kunnen een braskaart kopen voor 5 euro.
 

5 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>