Logo mooiuden.nl
  | Fotonummer: d30df9
Column

Onder de Linden: Andrevanderlinden.nl

  Column

Ik ben een eigen bedrijf begonnen!

Nou had ik dat al een tijdje, want je even inschrijven bij de Kamer van Koophandel is zo gepiept. Meteen kom je dan op een lijst en word je benaderd door andere ondernemers. Je mag bij de Sligro gaan winkelen, je krijgt een balpen thuisgestuurd met jóuw naam er op door een bedrijf dat hoopt dat je er meteen duizend bestelt en ook kwam er een rekening van 867 euro. Als ik die niet betaalde, zou ik uitgeschreven worden van een lijst die verdacht veel leek op die van de Kamer van Koophandel. Ik betaalde niets aan de boeven en mijn bedrijfje bleef bestaan, slapend. Maar nu ben ik écht begonnen: 'Tekst & Foto André van der Linden' is de naam en iedereen kan mij inhuren voor het schrijven van teksten en het maken van foto's.

Veel investeringen heb ik niet hoeven doen. Een pen, papier, computer en fototoestel, dat had ik allemaal al. Ik ben er bovendien van overtuigd dat ik de beste tekstschrijver en de beste fotograaf van Uden ben, dus de kwaliteit is goed. Het enige wat nog moest gebeuren is het in de markt zetten van mijn naam, om te beginnen met een website.

Net als de meeste ondernemers ben ik nogal eigenwijs en denk ik alles zelf het beste te kunnen. Van boekhouden tot logo-ontwerp, ik doe het zelf wel, scheelt weer in de kosten en een website bouwen, dat is ook zo gepiept. Maandenlang, avond aan avond zat ik te puzzelen en te goochelen met ingewikkelde codes.

Ik vond het kei leuk om te doen, het was net een verslaving. Normaal snack ik op de bank voor de tv, maar nu was het tot in de nacht 'nog even dit doen' of 'waarom doet ie het nou niet?' Dan stond er ergens een haakje open, of een komma verkeerd en dan werkt het niet.

Eindelijk was de site af, maar op een tablet of telefoon zag het er niet uit. Ik begon maar weer vooraan te puzzelen, maar nu ben ik wel tevreden over www.andrevanderlinden.nl . Ik denk er zelfs over om 'webdesign' maar meteen als extra tak aan mijn bedrijf toe te voegen. .. maar dat komt later wel.

Eerst maar even zorgen dat iedereen in Uden weet dat ze mij moeten bellen voor de allerbeste teksten. Teksten waar je als lezer een goed gevoel van krijgt! Zinnen die een glimlach op je gezicht toveren of je juist raken in je ziel. En natuurlijk onweerstaanbare woorden die zorgen dat je iets per se wilt gaan zien of dat je dat product meteen gaat kopen!

André

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037612&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9813293&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037610&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiuden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=540" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>